دانشجویان دانشگاه مازندران ارتباط با ما جستجو در انجمن بازی آنلاین قرآن آنلاین دیوان و فال حافظ لیست اعضا لینک دوستان پیشخون انجمن دانشجویان دانشگاه مازندران

زمان کنونی: ۳-۳۰-۱۳۹۲, ۱۲:۴۲ صبح درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)

اینترنت پرسرعت آسیاتک دومین جشنواره کشوری دانشجوی بازی ساز

دانشجویان دانشگاه مازندران / انجمن های عمومی - بین رشته ای / انجمن هنر و ادبیات / هنرهای نمایشی - تئاتر و سینما v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
/ ! تهران من حراج!

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
! تهران من حراج!
نویسنده پیام
vahid
علوم کامپیوتر
*

آفلاین
375 بار تشکر شده در 73 پست

ارسال: #1
! تهران من حراج!
0
0
«تهران من حراج»، اولین فیلم بلند گراناز موسوی است که با مجموعه شعرهایی مثل «پابرهنه تا صبح» و «آوازهای زن بی‌اجازه» شاعری شناخته شده است.این فیلم ب اصطلاح زیرزمینی ساخته شده و در ایران قابل اکران نیست.

[تصویر:  mytehranforsal.jpg]

خلاصه ی فیلم: فیلم بخشی از زندگی مرضیه بازیگر جوان تئاتر را به تصویر می‌کشد. او که به‌خاطر اختلاف عقیده با خانواده متعصب خود، تنها زندگی می‌کند، علاوه بر تمرین نمایش در یک گروه زیرزمینی برای گذراندن زندگی نیز طراحی لباس می‌کند. مرضیه با سامان که به تازگی از استرالیا آمده آشنا می‌شود و تصمیم می‌گیرد که با او به آدلاید برود. اما مشکلی که برای مرضیه پیش می‌آید خواب و خیال مهاجرت قانونی او به استرالیا را بر هم می‌ریزد. مرضیه تهران را برای رسیدن به آزادی ترک می‌کند اما …
فیلم به بسیاری از مشکلات جوانان ایرانی اشاره می‌کند. به صف‌های طولانی مقابل سفارتخانه‌ها، به مواد مخدر، گروه‌های زیرزمینی، ایدز، میهمانی‌های شبانه، کارگران غیرقانونی افغان و … که هرکدام می‌توانست به‌صورت جداگانه موضوع یک فیلم بلند باشد.

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcSppr7Fgin9iDsSBeMAFrU...wvE4Nz8E5g]

نقد کوچک خودم از فیلم : از اونجایی ک این فیلم زیرزمینی ساخته شده این فیلم رو من از dvd فروش سر کوچه گرفتم و دیروز دیدم.(هرچند دروغ چرا اگه زیرزمینی هم نبود اون رو از dvd فروش سر کوچه میگرفتم) اول از همه از خوش ساختی فیلم نباید بگذریم و اینکه از یک کارگردان فیلم اولی بعیده .بازیگری فیلم هم در کل خوبه مخصوصا نقش اول فیلم ک چهره ی نا آشنایی داره و احتمالا باید سابقه ی تئاتری داشته باشه ولی مساله اینجاست که پیام فیلم به وضوح مشخص نیست اون چیزی که من درک کردم اینه که فیلم میخواد فضای بسته ی ایران رو نشون بده و اینکه جوانان ایرانی به علت نداشتن تفریحات مناسب به سوی منجلاب و تفریحات ناسالم و یا مهاجرت کشیده میشوند ولی جالب اینجاست که رویکرد فیلم طوریه که داره به نوعی از این تفریحات خطرناک دفاع میکنه البته در مسائلی مانند کار کردن گروه تئاتر و در نهایت پایان فعالیت آنان محدودیت به خوبی تصویر شده ولی در مورد به تصویر کشیدن پارتی های شبانه و مسائل غیراخلاقی دیگه رویکرد کارگردان مشخص نیست و به نظر من با اینکه کارگردان نیمی از عمر خود را در ایران گذرانده اصلا از شرایط فرهنگی ایران آگاه نیست و خواستار تبلیغ ضد ارزش هاست.ب نظر من فیلم ب جای آنکه برای مردم ما و جغرافیای ما ساخته شده باشه برای جامعه ی غرب ساخته شده!!!ولی خب دیدنش خالی از لطف نیست.

نکته ی جالب: با اینکه آشا محرابی بازیگر شناخته شده ایرانی توی این فیلم ک ب نوعی چند تصویر غیر اخلاقی داره و کاملا سیاسی است بازی کرده ولی هنوز ممنوع التصویر نشده!!
[تصویر:  546555_orig.jpg]

پیوست :از اونجایی ک اکثر لینک های این فیلم ف* ی*ل*ت *ر*ه فایده ای نداشت لینک دانلودشو بذارم.

بیوگرافی کارگردان:
Granaz Mosavi
[تصویر:  -%D9%85%D9%88%D8%B3%D9%88%DB%8C-e1290770445795.jpg]

گراناز موسوی (۱۳۵۲-تهران) Granaz Moussavi شاعر و فیلمساز معاصر ایرانی است. او به جز سرودن شعر به نوشتن نقد کتاب، ویراستاری ادبی، ترجمه، فیلمنامه نویسی، کارگردانی سینما و بازیگری نیز پرداخته است.
پدر و مادر گراناز، هاشم موسوی صدابردار با سابقه تلویزیون و سینما و پروین چگینی فراهانی کارشناس نودال تلویزیون بودند. او از طرف مادری نوادهٔ قائم مقام فراهانی است.
پس از سپری کردن دوران دبستان در مدرسه رازی و سپس گرفتن دیپلم دبیرستان هدف تهران، بین سالهای ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۳ در کلاسهای بازیگری تئاتر حمید سمندریان و مهین اسکوئی شرکت کرد. همزمان تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته شیمی در دانشگاه الزهرا آغاز نمود که بعداً با مهاجرت به استرالیا در سال ۱۳۷۶ آن را رها کرده، در رشته سینما در دانشگاه فلیندرز و سپس مدرسهٔ فیلم، تلویزیون و رادیوی استرالیا (AFTRS) به ادامهٔ تحصیل پرداخت. او هم اکنون در حال به پایان بردن دوره دکتری در رشته سینما با موضوع سینمای شاعرانه در دانشگاه سیدنی و تدریس پاره وقت در دو دانشگاه در استرالیا است.
گراناز از کودکی شعر می‌سرود. در ۱۲ سالگی برنده جایزه شعر دانش‌آموزی منطقه ۳ تهران شد و در ۱۷ سالگی نخستین آثارش را در مجله‌های آدینه، دنیای سخن و چاووش به چاپ رساند. سپس یکسال بعد نوشتن نقد کتاب و ویراستاری ادبی را در مجلهٔ دنیای سخن آغاز کرد.
از گراناز موسوی تا کنون سه مجموعه شعر در ایران به چاپ رسیده است. نخستین دفتر شعرش «خط خطی روی شب» در سال ۷۶ توجه اهل قلم و جامعه ادبی ایران را به خود جلب کرد.
شعرهای او تا به حال به زبانهای انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، پرتغالی ، سوئدی و کردی در کتابها و منظومه‌های گوناگون به چاپ رسیده‌است. او همچنین از داوران جایزه ادبی والس بوده‌است. در سال ۲۰۰۲ پژوهشی با عنوان «دنیای نمادین گراناز موسوی و سبک نوشتاری آن» (L’univers symbolique et son écriture chez Granaz Musavi) در دانشگاه سوربن روی کارهای وی منتشر گردید. او در کنگره‌های مختلفی در فرانسه، بریتانیا، آمریکا، ایتالیا، سوئد، اسپانیا، لوگزامبورگ و کانادا شعرخوانی و به دعوت دانشگاه استنفورد و دانشگاه لندن سخنرانی داشته است.
گراناز در ۱۷ سالگی در فیلم «به خاطر همه‌چیز» به کارگردانی رجب محمدین (۱۳۶۹) بازی کرد. در سال ۱۳۷۲ نیز در فیلم «جاده عشق» از همین کارگردان به ایفای نقش پرداخت. وی در فیلم «لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند» دستیار و تدوینگر دیجیتال فیلم بوده‌است. درسال ۲۰۰۶ وی برندهٔ جایزهٔ بهترین طرح اولیهٔ فیلم‌نامهٔ سال ( تهران من، حراج ) در استرالیا شد و در جشنواره فیلم کن حضور یافت. در سال ۲۰۰۹ این فیلم برندهٔ بهترین فیلم مستقل سال در این کشور شد .
گراناز موسوی در سال ۱۳۸۶ به ایران بازگشته و با همسرش دکتر امیرچگینی ، پزشک و رواندرمانگر در تهران زندگی می‌کند. وی کارگردانی اولین فیلم بلندش «تهران من، حراج» «My Tehran For Sale» منتخب رسمی جشنواره بین المللی فیلم تورنتو (۲۰۰۹)، موزه هنر مدرن نیویورک Museum of Modern Art MoMA و برندهٔ جایزهٔ « ۰۹ Inside Film Awards» که محصول مشترک ایران و استرالیا است را در سال ۲۰۰۸ در تهران انجام داده است .
گراناز موسوی در سال ۱۳۷۹ برای کتاب «پابرهنه تا صبح» برنده جایزه شعر کارنامه یا جایزه شعر امروز ایران شد.
فیلم بلند «تهران من، حراج» «My Tehran For Sale» برندهٔ سال جایزهٔ «Inside Film Awards» استرالیا در بخش فیلم مستقل، منتخب رسمی جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو (۲۰۰۹)، جشنواره بین‌المللی فیلم ونکوور (۲۰۰۹) ،ادلید (۲۰۰۹)،جشنواره بین‌المللی فیلم پوسان (۲۰۰۹) و جشنواره بین‌المللی فیلم مانهایم-هایدلبرگ (۲۰۰۹)، منتخب موزه هنر مدرن نیویورک Museum of Modern Art، جشنواره بین‌المللی روتردام (۲۰۱۰) و جشنواره‌های بین‌المللی لاس پالماس اسپانیا ، سیدنی تراولینگ ، فبیوفست 3پراگ، کپنهاگ دانمارک ، مکزیک و حقوق بشر HRAFF…

معلم میدانست فاصله ها چه به روزمان میاورند که به خط فاصله میگفت- خط تیره
۱۲-۲۳-۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : M.Soleimanian ، M~SaDrI ، SaeeD.Asadi ، hossein ، soheil ، Mani.Rezaie ، Maryam.Amiri ، Armanbm ، m.Ghasemi ، Simin.Sakkaki ، Hamzeh.Azad ، FriendChp ، Maryam.Q ، m.sargazi ، Seyed Omid ، کریستین رونالدو ، saman14 ، nazila ، مائده ، Andisheh ، samane ، bigane
M~SaDrI
مدیر بازنشسته انجمن
*

آفلاین
1993 بار تشکر شده در 489 پست

ارسال: #2
RE: ! تهران من حراج!
0
0
درود بر شما...
ممنون انجمن رو دارین خوب پیش میربین جای خوشحالیه!=d>=d>
خسته نباشین...ما همچنان منتظر پیشرفت بیشتریم...1

دیروز...
باز باران با ترانه با گوهرهای فراوان می خورد بر بام خانه ...

و اما امروز...
باز باران بی ترانه... باز باران با تمام بی کسی های شبانه... می خورد بر مرد تنها...می چکد بر فرش خانه...باز می آید صدای چک چک غم...باز ماتم من به پشت شیشه ی تنهایی افتاده... نمی دانم...نمی فهمم کجای قطره های بی کسی زیباست؟...نمی فهمم, چرا مردم نمی فهمند که آن کودک...که زیر ضربه شلاق باران سخت می لرزد...کجای ذلتش زیباست؟!
۱۲-۲۳-۱۳۸۹ ۰۱:۱۳ عصر
 تشکر شده توسط : vahid
SaeeD.Asadi
بنیانگذار سایت
*

آفلاین
8581 بار تشکر شده در 2082 پست

ارسال: #3
0
0
عالی بود . مخصوصا تحلیل خودت از فیلم

تو حق را به مرد می سنجی یا مرد را به حق ؟

................................

چه امیدی ؟ چه ایمانی ؟ ... ره هر پیک و پیغام و خبر بسته ست ... نه تنها بال و پر ، بال نظر بسته ست ... قفس تنگ ست و در بسته ست ... کرک جان راست گفتی ، خوب خواندی ، ناز آوازت ... من این آواز تلخت را ... ... ... ...

۱۲-۲۳-۱۳۸۹ ۰۱:۲۰ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : vahid ، Avini ، Andisheh
Armanbm
عضو افتخاری انجمن
*

آفلاین
4701 بار تشکر شده در 1236 پست

ارسال: #4
0
0
سلام.
ممنون از این پست عالی و بی نقص.
اما راستش فکر نمیکنم بازی گرا تو همچین فیلم هایی مسئول باشند. فکر کنم تمام مسئولیتش با سازندگان فیلم باشه.
البته نمیدونم حدس من اینه.
راستی من میگردم شاید لینک دانلود یافتم، اگر جنین شد محض شما خواهم نهاد!!!
۱۲-۲۳-۱۳۸۹ ۱۱:۴۷ عصر
 تشکر شده توسط : vahid
Armanbm
عضو افتخاری انجمن
*

آفلاین

ارسال: #5
0
0
خودم فیلتر شکن داشتم اما نمیتونستم شما دوستان رو تنها بزارم.
بالا خره بعد از چک کردن چندین و چند تا لینک، که همه فیلتر بودند این رو پیدا کردم:

http://dlf4m.co.cc/Movie/Khareji/89/Bahm...Movie).avi

لینک مستقیم هست.
این لینک هر لحظه ممکنه قیلتر بشه پس دگه میخواید زود دستبکار بشید!
انر: درام

کیفیت: DVD – خارق العاده

فرمت: Avi

حجم: ۹۷۰ MB

تاریخ انتشار: ۲۰۰۹

کارگردان: Granaz Moussavi

بازیگران: Marzieh Vafamehr, Amir Chegini, Asha Mehrabi, Mobina Karim

منبع:http://www.film4movie.in/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-tehran-sale.html
۱۲-۲۳-۱۳۸۹ ۱۱:۵۹ عصر
 تشکر شده توسط : vahid ، SaeeD.Asadi ، Maryam.Q ، مائده
vahid
علوم کامپیوتر
*

آفلاین
375 بار تشکر شده در 73 پست

ارسال: #6
0
0
آقا آرمان ممنون از توجهت و لینکی ک گذاشتی

معلم میدانست فاصله ها چه به روزمان میاورند که به خط فاصله میگفت- خط تیره
۱۲-۲۴-۱۳۸۹ ۰۹:۴۹ صبح
 تشکر شده توسط : Armanbm
Simin.Sakkaki
مدیر عمومی انجمن
*

غایب
4719 بار تشکر شده در 1072 پست

ارسال: #7
0
0
من لینک دانلود نمیخوام! کسی لینک سفارش اینترنتی شو داره؟

چاره ای نیست جز این:
ما بمانیم در اینجای
که شاید روزی مژده آرند: بهار آمده است
آی سرما زدگان! ترستان از سرما بیهوده ست
گر بیایید همه تان بیرون
از بخار نفس گرم شما
برف و یخ آب شود
سنگ ها نرم شود...
۵-۱۴-۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ صبح
 تشکر شده توسط :
Hamzeh.Azad
مدیر انجمن بازی های رایانه ای
*

آنلاین
4684 بار تشکر شده در 1043 پست

ارسال: #8
0
0
من این فیلم رو دیدم
بنظرم اصلا قابل اکران نبود

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

دومین جشنواره کشوری دانشجوی بازی ساز
www.irgames.ir

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
مسابقات جهانی دانشجوی بازی ساز
www.StudentGameJam.com

۵-۱۴-۱۳۹۰ ۰۴:۲۶ صبح
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط :
zahra_g_k
حقوق
*

آفلاین
11 بار تشکر شده در 2 پست

ارسال: #9
0
0
به نظر من به جز صحنه ی شروع،سایرصحنه های فیلم بدون سوگیری وبی طرفانه بود وبیشتر مشکلات اجتماعی را بیان میکرد.بنابراین درست نیست که به این فیلم انگ سیاسی بودن بزنیم...
۷-۱۷-۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ صبح
 تشکر شده توسط :
Armanbm
عضو افتخاری انجمن
*

آفلاین

ارسال: #10
0
0
(۷-۱۷-۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ صبح)zahra_g_k نوشته شده توسط:  به نظر من به جز صحنه ی شروع،سایرصحنه های فیلم بدون سوگیری وبی طرفانه بود وبیشتر مشکلات اجتماعی را بیان میکرد.بنابراین درست نیست که به این فیلم انگ سیاسی بودن بزنیم...
یکی از خصوصیات فیلم های سیاسی تاثیر گذار اینه که واسه کسی که کارشناسش نیست (مثل من که نیستم) نشه به راحتی تشخیص داد که آیا سیاسی هست یا نه...
۷-۱۸-۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ صبح
 تشکر شده توسط : Maryam.Q ، saman14 ، Avini
Maryam.Q
صنایع غذایی

آفلاین
922 بار تشکر شده در 209 پست

ارسال: #11
0
0
سلام من دیروز این فیلمو دیدم به نظر من هیچ نکته سیاسی توش وجود نداشت بیشتر اجتماعی بود. البته بعضی از صحنه ها شم برای ایران که 1 کشوره مسلمونه واقعا زننده بود!!! و در شان 1 زن ایرانی نبود البته چه زن ایرانی مسلمون که در 1 خانواده کاملا مذهبی بزرگ شده بود چه غیر مسلمون

یا رب... مرا معبر آرامش کن
تا آنجا که نفرت هست، عشق جاری سازم
آنجا که خطا هست، بخشایش بگسترانم
آنجا که جدایی هست، وصل بیافرینم
آنجا که لغزش و دروغ هست، حقیقت بیاورم
آنجا که تردید هست، ایمان بنا کنم
آنجا که ظلمت هست، نور بتابانم
و آنجا که اندوه هست، شادی منتشر کنم
۷-۱۸-۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ عصر
 تشکر شده توسط : Mani.Rezaie ، F.Abbaspour ، saman14 ، Avini
Seyed Omid
علوم کامپیوتر
*

آفلاین
1176 بار تشکر شده در 272 پست

ارسال: #12
0
0
این خبر رو من همین امروز تو چند تا ازسایت ها دیدم گفتم شما هم بدونین بد نیست

خبر برای همین امروزه.

نقل قول: حکم یک سال حبس تعزیری و ۹۰ ضربه شلاق برای مرضیه وفا مهر صادر شد.
به گزارش خبرنگار کلمه، این حکم که روز گذشته از سوی دادگاه صادر شده به درخواست وکیل وی برای تجدید نظر ارسال شده است. مرضیه وفامهر، همسر ناصر تقوایی و بازیگر فیلم “تهران من حراج” اوایل تیرماه سال جاری بازداشت شده است. ناصر تقوایی، فیلمساز معروف ایرانی همان زمان اعلام کرده بود که همه عوامل بازداشت شده فیلم «تهران من، حراج»، با قرار وثیقه آزاد شده اند اما همسرش، مرضیه وفامهر، در زندان قرچک ورامین نگهداری می شود. بر اساس گزارش ها علت بازداشت این هنرمند بازی در فیلم «تهران من، حراج» اعلام شده است و این در حالیست که تقوایی معتقد است مجوز ساخت از سوی وزارت ارشاد داشته و برخلاف شایعات مطرح شده، زیر زمینی نبوده است. فیلم «تهران من، حراج» ساخته گراناز موسوی، فیلمساز ایرانی مقیم استرالیا است و تقوایی می گوید او این فیلم را به عنوان پایان نامه خود ساخته است. این فیلم دختر هنرمندی را به تصویر می کشد که در یک جشن با یک پسر جوان ایرانی که ساکن استرالیا است آشنا می شود و در تلاش است به اتفاق او از ایران برود

دلم برای آن زمانهایی تنگ شده که ندیده بودمت...
۷-۱۸-۱۳۹۰ ۱۰:۲۹ عصر
 تشکر شده توسط : Armanbm ، vahid ، Simin.Sakkaki ، saman14 ، SNM
chaharsu
Junior Member
**

آفلاین
3 بار تشکر شده در 1 پست

ارسال: #13
Video RE: ! تهران من حراج!
0
0
من بازیگر تئاتر هستم. واگر توان داشتم اجازه اکران این فیلم را میدادم و قطعا در جشنواره ها مقام می اورد. چه زیبا تمام پارامتر ها و کارکتر ها رو در کنار هم قرار داده بودندبه نحوی که یک فیلم چند کارکتری به زیبایی با نمایش یک کارکتر به اوج میرفت و زندگی جند شخصیت مورد برسی قرار میگرقت.
۸-۲۷-۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ عصر
 تشکر شده توسط : SaeeD.Asadi ، saman14 ، Simin.Sakkaki
khodeshe71
Junior Member
**

آفلاین
0 بار تشکر شده در 0 پست

ارسال: #14
0
0
سلام خدمت همه دوستان عزیز من این فیلمو دارم هرکس که میخواد بگه تا واسش ایمیل کنم.
۲-۲۰-۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ عصر
 تشکر شده توسط :
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  **مهران مدیری، هدیه تهرانی و … در انیمیشن «تهران ۱۵۰۰» ** M~SaDrI 1 778 ۱۱-۴-۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ عصر
آخرین ارسال: Avini

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

تماس با ما | دانشجویان دانشگاه مازندران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 4.1